Profită de reduceri!

Servicii de User Experience (UX Design)

Serviciile de User Experience (UX) te ajută să minimizezi multe probleme și să elimini inconsecvențele din produsul final, să îmbunătățești modul în care utilizatorii interacționează cu acesta și să crești satisfacția utilizatorilor cu funcționalitatea produsului oferit.

Când produsele sunt site-uri de prezentare sau magazine online în special, User Experience (UX) se referă la calitatea procesului pe care trebuie să-l parcurgă un vizitator de la prima interacțiune și până la etapa în care acesta se transformă în client. Iar cu cât experiența utilizatorului este mai plăcută, cu atât cresc șansele ca acesta să se transforme în clientul tău.

Din fericire, folosim platforma Wordpress și un builder performant cu ajutorul cărora îți putem realiza într-un timp scurt un design de site sau magazin online personalizat brand-ului tău, rapid și ușor de accesat de oricine este conectat la internet, prioritizând îmbunătățirea experienței utilizatorilor și transformarea lor în clienții tăi.

Servicii de User Experience (UX)

Cui se adresează serviciile noastre de User Experience (UX Design)?

La Varius oferim servicii de User Experience (UX) la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Experiența utilizatorilor este prioritatea noastră numărul 1. Proiectăm și creăm experiențe digitale care sunt utile și plăcute pentru utilizatorii finali, obiectivul nostru minim fiind satisfacția maximă a clienților.

La Varius ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine și ne vom asigura că toate funcțiile solicitate și necesare sunt discutate în prealabil și apoi implementate.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim?

Dacă ne acorzi încrederea și ne alegi pe noi pentru a îți dezvolta site-ul de prezentare sau magazinul online, trebuie să știi din start că noi nu te vom pune doar pe tine pe primul plan. Noi vom prioritiza și experiența utilizatorilor tăi!

Iar dacă ai deja un site sau un magazin online dar nu ești mulțumit de felul în care interacționează potențialii clienți cu tine, la Varius îți oferim prețuri corecte pentru a putea schimba această situație printr-un redesign (parțial sau total), având ca scop final îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Ce înseamnă User Experience (UX design) pentru noi?

Pentru noi, experiența utilizatorilor este prioritatea numărul 1!

Indiferent dacă ne ocupăm de un site de la zero sau dorești să te ajutăm cu îmbunătățirea experienței utilizatorilor tăi pe un site existent, abordăm fiecare proiect cu atenție la detalii.

Fiind în primul rând o agenție de branding, la Varius ne concentrăm pe crearea unor proiecte unice și memorabile. Îmbunătățirea User Experience (UX) și transformarea utilizatorilor în clienți vine la pachet în mod natural, pentru că noi nu uităm niciodată cât de important este brand-ul tău pentru potențialii tăi clienți.

Și tu poți îmbunătăți interacțiunea utilizatorilor cu produsul tău și poți crește satisfacția acestora apelând la serviciile noastre de user experience (UX design), cu prețuri începând de la:

  • 350€ pentru un site minimalist  - maxim 5 pagini;
  • 750€ pentru un site de prezentare business - maxim 15 de pagini;
  • 1.050€ pentru un magazin online - fără limită de pagini;
  • 265€ / lună pentru orice fel de site de prezentare - minim 3 luni, fără limită de pagini.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de User Experience (UX) beneficiezi de un discount de 20%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram