Profită de reduceri!

Termeni și condiții

Data de la care se aplică: 10.11.2023

Ultima actualizare: 10.11.2023

1. Introducere

În continuare sunt definite condițiile de utilizare a site-ului VariusConsulting.eu de către vizitatori și potențialii clienți.

Accesând acest site și paginile acestuia, accepți, de facto, termenii și condițiile descrise în această pagină.

2. Drepturile asupra conținutului site-ului

Întregul conținut al site-ului VariusConsulting.eu este proprietatea Varius Branding Agency SRL și este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare).

Copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului, în tot sau în parte, în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Varius Branding Agency SRL, sunt strict interzise. Nerespectarea drepturilor de autor se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare.

3. Accesul la site

Compania Varius Branding Agency SRL garantează utilizatorului un acces limitat pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vindeprevinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Varius Branding Agency SRL, fără acordul scris al acesteia.

4. Informațiile prezentate pe site

Varius Branding Agency SRL încearcă pe cât posibil să ofere, prin intermediul acestui site, informații actualizate și corecte. Varius Branding Agency SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni din conținutul acestui site.

5. Responsabilități

Varius Branding Agency SRL nu poate acorda nicio garanție referitoare la funcționarea corectă și în permanență, fără întreruperi în utilizare, a site-ului.

Astfel, Varius Branding Agency SRL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

6. Modificări și completări

Varius Branding Agency SRL poate adăuga, modifica, revizui, îmbunătăți sau întrerupe furnizarea de informații, produse sau servicii prezentate pe acest site sau din documentele incluse pe acest site, fără a informa în prealabil în acest sens. Varius Branding Agency SRL își rezervă dreptul de a modifica (adăuga, șterge, completa, actualiza) în totalitate sau parțial termenii și condițiile fără un anunț prealabil. Aceste modificări intră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site-ul VariusConsulting.eu, dacă nu este menționat un alt termen. Termenii și condițiile se consideră a fi acceptate de vizitator prin folosirea în continuare a acestui site.

7. Condiții legale

VariusConsulting.eu funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

8. Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Varius Branding Agency SRL utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau sub îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica termenii și condițiile de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Varius Branding Agency SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

9. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele menționate mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, acea clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor tale referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, te rugăm să ne scrii pe adresa de email variusbranding@gmail.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram