Profită de reduceri!

Servicii de Social Media Marketing

Social media marketing este unul dintre cele mai puternice mijloace de comunicare aflate la dispoziția oricărei afaceri, rețelele de socializare fiind un mediu propice pentru ca tu și brandul tău să vă puteți conecta în mod regulat cu actualii clienți, dar și cu potențialii clienți.

Este adevărat că prin intermediul social media poți vinde mai ușor produsele sau serviciile tale. Dar, din punctul nostru de vedere, cel mai important avantaj al rețelelor de socializare îl reprezintă creșterea notorietății unui brand cu un cost de promovare redus.

Pentru că știm cât de complicat este să te faci remarcat în mediul online, mai ales dacă ai un buget limitat, noi la Varius ne-am stabilit un principiu de la care nu ne abatem: Oferim serviciile noastre la prețuri corecte pentru un mediu de business sănătos!

Noi te putem ajuta să crești vânzările afacerii tale, în timp ce creștem și notorietatea brandului tău.

Iar împreună cu tine vom realiza cea mai bună strategie de social media marketing pentru brandul tău și pentru afacerea ta pe care o poți aplica chiar și singur, făcând astfel economii substanțiale și reducând costul necesar pentru promovare!

Servicii de Social Media Marketing

Cui se adresează serviciile noastre de Social Media Marketing?

La Varius oferim servicii de Social Media Marketing la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Dacă abia ți-ai înființat firma, cu siguranță vei vrea să ai o prezență puternică și pe rețelele de socializare.

Dacă afacerea ta nu are notorietatea dorită în mediul online, noi te putem ajuta să o îmbunătățim cu ajutorul rețelelor de socializare.

Dacă vrei să vinzi produse pe internet prin intermediul unui magazin online sau vrei să oferi serviciile tale prin intermediul unui site de prezentare, social media reprezintă o variantă eficientă de promovare, iar noi te putem ajuta să reduci costurile cu promovarea prin optimizarea campaniilor de social media (organice sau plătite), în baza strategiei de social media marketing personalizate brandului tău.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim?

Social media marketing se referă la întâlnirea cu actualii clienți și la întâmpinarea potențialilor clienți acolo unde aceștia se simt "ca acasă", adică pe rețelele de socializare.

În timp ce marketingul pe rețelele de socializare în ansamblu este incredibil de valoros și benefic pentru creșterea afacerii tale, strategia de social media marketing va diferi în funcție de platforma pe care publicul tău țintă își petrece timpul.

Noi te putem ajuta să găsești ușa către căminul virtual al publicului tău țintă. Și nu doar atât! Vom avea grijă ca, odată ce ai fost invitat înăuntru, să rămâi acolo, în inimile oamenilor.

Campanii organice

Ce presupune o campanie de social media marketing organică:

 • Analiza concurenței.
 • Creare pagină de social media - facebook, instagram, linkedin, pinterest sau pe orice altă rețea de socializare relevantă pentru domeniul tău de activitate.
 • Realizare design pagină de social media - poză profil, cover, descriere.
 • Creare de conținut (postări text sau imagini) cu potențial viral.
 • Promovare în grupuri relevante, acolo unde ele există.
 • Campanii specifice evenimentelor, acolo unde platforma permite crearea lor.

Campanii plătite

Ce presupune o campanie de social media marketing platită:

 • Analiza concurenței.
 • Analiza publicului țintă.
 • Analiza caracteristicilor principale ale publicului țintă.
 • Targetare.
 • Creare de conținut (postări text sau imagini) cu potențial viral în rândul publicului targetat, cu scopul de a reduce costul de răspândire (share).
 • Influencer marketing, dacă domeniul de activitate o permite.
 • Reclame plătite.

La Varius ne-am stabilit un principiu de la care nu ne abatem: Oferim serviciile noastre la prețuri corecte pentru un mediu de business sănătos!

De aceea, noi considerăm că cea mai bună strategie de marketing este aceea care aduce rezultate cât mai mari la un cost cât mai mic.

Poți avea și tu mai multe vânzări și o notorietate crescută apelând la serviciile noastre de social media marketing, cu prețuri începând de la 120€.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Social Media Marketing beneficiezi de un discount de până la 25%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram