Profită de reduceri!

Servicii de Promovare online & Branding

Branding reprezintă mai mult decât un simplu logo, un nume sau o paletă de culori. Este cine ești tu și ce reprezintă compania ta la nivel fundamental și acesta dictează modul în care clienții apreciază (sau nu) afacerea ta.

Atunci când este făcută corect, promovarea online poate provoca un răspuns emoțional pozitiv la fiecare pas. Afacerile care, pe lângă promovarea obișnuită, au parte și de un branding puternic, beneficiază de loialitate din partea clienților și pot atrage o nouă audiență mult mai ușor decât afacerile care nu pot fi recunoscute imediat de către potențialii clienți.

Altfel spus, dacă ignori promovarea online și neglijezi imaginea afacerii tale, nu faci altceva decât să pui bariere majore în calea eforturilor tale de marketing, iar afacerea ta va avea de suferit.

Servicii de Promovare online & branding

Cui se adresează serviciile noastre de Promovare online & Branding?

La Varius oferim servicii de promovare online & branding la prețuri potrivite pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Știm că fiecare afacere este unică în felul ei. De aceea, serviciile de branding realizate de echipa noastră te pot ajuta să ieși din anonimat, să-ți creezi o identitate puternică, ușor de recunoscut și de ținut minte.

Vrei să găsești cea mai bună modalitate de a comunica mesajele de bază și valorile companiei? Apelează la serviciile noastre de promovare online și te vom ajuta nu doar cu un design convingător, ci și cu texte care să rezoneze în mod pozitiv cu publicul țintă.

Sau... poate vrei să rezolvi o situație neplăcută înainte de a degenera?

Oricare ar fi nevoia ta, noi te putem ajuta.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim?

La Varius nu ducem lipsă de creativitate și de originalitate. În funcție de nevoile particulare ale afacerii tale, noi te putem ajuta de la descoperirea identității de brand, la realizarea și aplicarea strategiei de brand și până la dezvoltarea brandului și managementul acestuia. Cu orice și cu tot ce ține de creșterea afacerii tale, noi te putem ajuta.

Indiferent dacă ai deja o prezență în online sau vrei să apelezi la serviciile noastre de web design pentru realizarea unui site de prezentare sau a unui magazin online, la Varius îți oferim prețuri corecte și pentru următoarele servicii de branding:

Servicii de consultanță

Ai o idee despre ce ai vrea de la brandul tău și ai nevoie de consultanță pentru a o dezvolta?

Sau poate știi exact ce vrei de la afacerea ta dar nu știi care ar fi pașii de urmat?

Află cum te putem ajuta!

Poziționarea brandului & Strategie de brand

Poziționarea brandului reprezintă modul în care te deosebești de concurența directă.

Ce oferi, care să fie complet diferit de ceea ce oferă ceilalți din aceeași piață?

Dacă nu ai un răspuns clar la această întrebare, va fi dificil să convingi potențialii clienți să aleagă brandul tău în locul altuia cu care este mai familiar.

Haide să-i convingem împreună să te aleagă pe tine!

Content writing & Copywriting

Content writing se referă la educarea cititorilor și la construirea de relații prin conținut de calitate ce urmărește ca cititorii să înțeleagă mai bine un subiect, să rezolve o problemă sau să ia o decizie informată. Cel mai des, content writing-ul este folosit pentru realizarea de articole de blog sau materiale mai lungi, în general având peste 500 de cuvinte.

Copywriting-ul se referă la persuasiune, la utilizarea cuvintelor pentru a-i determina pe oameni să întreprindă acțiunea dorită de tine, fie că este vorba de achiziționarea unui produs sau serviciu, abonarea la newsletter sau descărcarea unui e-book.

Dacă dorești să crești vânzările afacerii tale sau să obții mai mulți clienți, copywriting-ul este calea de urmat. Dacă dorești să construiești relații cu publicul și să te stabiliești ca lider de gândire în domeniul tău, atunci content writing-ul este opțiunea de care ai nevoie.

Spune-ne ce putem scrie pentru tine și publicul tău!

Identitate vizuală & Logo design

Logo-ul brandului reprezintă cel mai ușor de recunoscut aspect al unui brand. Ca atare, logo-ul trebuie să fie memorabil și unic. Iar când vine vorba de creativitate și originalitate, putem spune că sunt printre punctele noastre forte cu care ne mândrim.

Printre cele mai importante beneficii ale unui logo memorabil se numără brand awareness și brand identity.

Identitatea brandului tău trebuie să fie reconoscibilă unitar, indiferent de punctul de contact al potențialilor clienți. Știm că identitatea vizuală a unui brand nu se limitează la un logo. Ea reprezintă ceea ce văd oamenii dar, mai ales, ceea ce ei rețin pe termen lung: experiențe plăcute sau neplăcute și emoții pozitive sau negative.

Atât în mediul online, cât și în offline, modul în care prezinți brandul tău oamenilor astfel încât acesta să fie recunoscut imediat este printre cele mai importante aspecte al succesului. Cel mai important fiind să ai o imagine nepătată, care generează doar emoții pozitive.

Haide să creionăm împreună o imagine memorabilă!

Mesaje de brand

Ce le poți oferi clienților tăi? Cum se compară serviciile sau produsele tale cu cele ale concurenței? Ce obțin clienții de la afacerea ta și nu pot obține nicăieri altundeva?

Mesajele de brand ar trebui să răspundă la toate aceste întrebări și la multe altele, pentru că ele definesc ceea ce ești tu (și compania ta).

Mesajele de brand bine gândite sunt șansa ta de a defini cine ești și ce faci, dar mai ales oportunitatea de a răspunde potențialilor clienți la întrebarea "de ce am nevoie de tine?". Dacă vrei să te diferențiezi și să oferi clienților tăi un răspuns relevant, ai nevoie de mesaje smart, convingătoare și unice (originale și doar ale tale). Cunoaștem procesul de creare a unor astfel de mesaje și știm cât de anevoios poate fi.

Câștigă timp apelând la serviciile noastre!

Optimizare SEO

Optimizarea unui site este un proces înțeles greșit de multe ori. Mulți consideră că să adaugi cuvinte cheie în text și apoi să cauți linkuri către site-ul tău reprezintă SEO. Greșit.

Optimizarea SEO este un proces complex prin care noi urmărim să aducem utilitate și relevanță pentru vizitatorii site-ului tău, să oferim conținut de calitate, relevant și evidențiat în mod corect. Asta presupune că, în primul rând, avem grijă ca întreg conținutul să fie unul structurat corect din punct de vedere tehnic iar textele să fie adresate și utilizatorilor oameni, nu doar roboților de căutare. Până la urmă, oamenii sunt cei care pot crește o afacere, fie prin viu grai, printr-un review sau printr-un simplu share pe rețelele de socializare.

Cel mai mare avantaj al unei optimizări SEO bine executată este că rezultatele nu vor dispărea cu trecerea timpului, cum se întâmplă în cazul campaniilor de promovare plătite de tip PPC (pay-per-click)

Află cum te putem ajuta să te promovezi și să faci economii în același timp!

Social Media Marketing

Social media marketing se referă la întâlnirea cu actualii clienți și la întâmpinarea potențialilor clienți acolo unde aceștia se simt "ca acasă", adică pe rețelele de socializare.

În timp ce marketingul pe rețelele de socializare în ansamblu este incredibil de valoros și benefic pentru creșterea afacerii tale, strategia de social media marketing va diferi în funcție de platforma pe care publicul tău țintă își petrece timpul.

Noi te putem ajuta să găsești ușa către căminul virtual al publicului tău țintă. Și nu doar atât! Vom avea grijă ca, odată ce ai fost invitat înăuntru, să rămâi acolo, în inimile oamenilor.

Haide să batem împreună la ușa căminului virtual al publicului tău!

Branding personal

O imagine bine definită, care să stea la baza afacerii tale, te va ajuta să fii observat de către publicul tău țintă, să te faci remarcat și să te diferențiezi de concurență. Astfel, îți vei crea oportunitatea de a avea un flux mai mare de clienți care rezonează cu tine și cu modul tău de a comunica.

În plus, vei putea reduce substanțial costurile de promovare pe termen lung și vei putea investi în dezvoltarea afacerii.

Noi te putem ajuta să creezi armonie între brandul afacerii tale și brandul tău personal (și al angajaților tăi) prin realizarea unui plan pe termen lung astfel încât imaginea personală să se reflecte în mod pozitiv în percepția asupra afacerii tale și a brandului tău.

Haide să creăm armonie!

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.

(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Promovare online & Branding beneficiezi de un discount* de până la 30%.
(*dacă în urma recomandărilor noastre vei alege cel puțin unul dintre serviciile oferite de noi)

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram