Profită de reduceri!

Servicii de Poziționarea Brandului & Strategie de Brand

reINVENTEAZĂ-TE. Fii de neuitat! Asta ne dorim pentru tine și pentru afacerea ta. Crearea unei imagini consistente de brand poate ajuta la creșterea semnificativă a afacerii tale. Iar cu o strategie de brand bine gândită și excelent executată vei putea atrage mai mulți clienți și vei putea optimiza costurile de promovare. Astfel, te vei putea promova mai eficient investind mai puțin în campanii de marketing.

Poziționarea brandului înseamnă mai mult decât simpla realizare a unui logo. Efectuată corect, aceasta te poate ajuta să le arăți oamenilor că tu ești deosebit de concurența ta. Și, chiar dacă tu oferi produse sau servicii similare cu ale acestora, ceea ce te face unic în comparație cu ceilalți poate face diferența în ochii potențialilor clienți.

Care sunt nevoile clienților și ce le poți oferi tu? Ce aduci tu în plus față de concurență? Care sunt avantajele oferite de brandul tău? Ce obțin clienții de la afacerea ta și nu pot obține nicăieri altundeva?

Poziționarea corectă a brandului tău, urmată de o strategie de brand bine gândită și excelent executată vor răspunde la toate aceste întrebări și nu numai.

Cu o bază clară de poziționare a brandului, afacerea ta le poate spune potențialilor clienți cum te diferențiezi de ceilalți și astfel vei putea consolida relații de durată cu clienții tăi, bazate în primul rând pe încredere.

Servicii de Poziționarea Brandului & Strategie de Brand

Cui se adresează serviciile noastre de Poziționarea Brandului & Strategie de Brand?

La Varius oferim servicii de poziționarea brandului & strategie de brand la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Poziționarea de brand reprezintă partea cu cel mai mare impact din orice strategie de marketing. În esență, aceasta reprezintă procesul prin care decidem împreună modul în care vrei să fie văzut brandul tău de către public. 

Dacă ești la început de drum și nu știi cum să te poziționezi în piață sau dacă ai vechime în domeniul tău dar cifrele arată că nu te-ai poziționat corect, poți avea încredere că te vom îndruma și vom realiza împreună cu tine, ca parte a strategiei de brand, o poziționare corectă și de impact cu ajutorul căreia  afacerea ta le poate spune potențialilor clienți cum te diferențiezi de ceilalți și astfel vei putea consolida relații de durată cu clienții tăi, bazate în primul rând pe încredere.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim?

Dacă vrei să te diferențiezi de concurență ai nevoie să afli câteva lucruri despre tine și despre cum arată clienții ideali ai afacerii tale.

Știm că nu este întotdeauna ușor să faci un pas în spate și să realizezi aceste lucruri.

La Varius nu ducem lipsă de obiectivitate și de viziune.

Nici de întrebări pe care ți le vom pune și la care, împreună cu tine, vom găsi răspunsurile potrivite.

Întrebări și răspunsuri legate de poziționarea brandului & strategia de brand

Știm că antreprenorii aflați la început de drum sau care au un buget limitat se simt presați să obțină rezultate rapide. Din această cauză, ei riscă să treacă cu vederea importanța unei strategii de brand bine gândite și, astfel, ajung să ignore și poziționarea corectă a brandului pe care vor să îl construiască și să îl dezvolte.

Pentru a avea succes, noi îți recomandăm să dai importanța cuvenită dezvoltării strategiei de brand și poziționării corecte a acestuia. În acest scop, ți-am pregătit câteva întrebări pe care te așteptăm să le discutăm și să stabilim cum vor răspunde brandul tău și afacerea ta la ele.

Care sunt nevoile potențialilor tăi clienți?

Pentru a te putea poziționa în piață, prima etapă este cunoașterea publicului tău țintă. Care sunt clienții ideali pentru afacerea ta și de ce? Care sunt nevoile acestora?

Împreună vom stabili care este poziționarea optimă pentru brandul tău și vom construi strategia de brand ținând cont, în primul rând, de motivele clienților ideali pentru care ei vor crede în brandul tău și pentru care te vor alege pe tine în locul concurenței tale.

Ce poți oferi tu?

Ai de oferit produse sau servicii de calitate? Ai prețuri corecte? Ai un raport calitate-preț excelent? Rezolvi rapid problemele altor persoane?

Felicitări! Noi considerăm că toate aceste lucruri reprezintă un atuu care ar putea convinge chiar și pe cei mai pretențioși clienți. Dar oare potențialii tăi clienți știu și ei ce le poți oferi?

Ce aduci tu în plus față de concurență?

Cu o pozționare corectă și de impact, afacerea ta le va putea arăta potențialilor clienți cum te diferențiezi de ceilalți.

Evidențiind deosebirile față de concurență, vei putea consolida relații de durată cu clienții tăi, bazate în primul rând pe încredere.

De asemenea, știind că produsele sau serviciile oferite de tine vin cu un plus de valoare față de cele ale concurenței, potențialii clienți vor fi mai ușor de convins să aleagă brandul tău, iar afacerea ta va avea garanția că aceștia nu vor merge în altă parte pentru produse sau servicii similare.

Care sunt avantajele oferite de brandul tău?

Uneori poate fi mai greu să te diferențiezi de ceilalți, mai ales dacă ești într-o piață aglomerată și te afli la început de drum sau dispui de un buget limitat.

Care sunt beneficiile funcționale ale brandului tău? Dar beneficiile emoționale?

  • Cum vor folosi clienții produsele sau serviciile tale?
  • La ce ar trebui să se aștepte în timp ce folosesc produsele sau serviciile tale?
  • Cum ar trebui să se simtă după folosirea produselor sau serviciilor oferite de tine?
  • La ce ar trebui să se aștepte după ce termină de folosit produsele sau serviciile brandului tău?

Cu cât te gândești mai mult la felul în care se va simți un potențial client în timpul și după interacțiunea cu afacerea ta, cu atât va fi mai bine aliniată poziționarea de brand.

Ce obțin clienții de la afacerea ta și nu pot obține nicăieri altundeva?

Altfel spus... De ce este brandul tău special? Ce plusvaloare aduc produsele sau serviciile oferite de afacerea ta?

Promovează-te mai eficient investind mai puțin în campanii de marketing!

Atrage mai mulți clienți, în timp ce îți optimizezi costurile de promovare, cu ajutorul unei strategii de brand bine gândită și excelent executată.

Poți să te diferențiezi chiar acum de concurență apelând la serviciile noastre de poziționarea brandului & strategie de brand, cu prețuri începând de la 650€.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 31.03.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Poziționarea Brandului & Strategie de Brand beneficiezi de un discount de până la 30%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram