Profită de reduceri!

Politica de confidențialitate

Data de la care se aplică: 28.09.2023

Ultima actualizare: 28.09.2023

Politica de confidențialitate descrie politicile folosite de Varius Branding Agency SRL, Str. Irisului, nr. 10, camera 2, sat Ulmi, Giurgiu 087230, Romania, email: variusbranding@gmail.com, telefon: +40725878225 cu privire la colectarea și folosirea informațiilor pe care le colectăm de la utilizatorii care folosesc site-ul nostru de prezentare (https://variusconsulting.eu), denumit în continuare “Serviciul”.

Accesând sau folosind Serviciul, îți oferi acceptul cu privire la colectarea, folosirea și dezvăluirea informațiilor în concordanță cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu ești de acord cu felul în care folosim informațiile, te rugăm să nu accesezi și să nu folosești Serviciul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate ori de câte ori se schimbă legislația sau este nevoie pentru a putea îmbunătăți Serviciul, cu o notificare prealabilă oferită utilizatorilor care sunt abonați la newsletter-ul Serviciului la momentul producerii modificării. Accesarea și folosirea Serviciului constituie acceptarea Politicii de confidențialitate revizuită, de aceea îți recomandăm să recitești periodic această Politică.

Informații pe care le colectăm:

Pentru solicitările de oferte, precum și pentru orice întrebare dorești să ne adresezi, vom colecta următoarele informații personale despre tine:

 1. Nume
 2. Email
 3. Telefon mobil

Cum folosim informațiile:

Vom folosi informațiile colectate în următoarele scopuri:

 1. Marketing / Promoțional
 2. Colectarea de feedback
 3. Suport
 4. Gestionarea comenzilor clienților
 5. Protecția site-ului

Dacă dorești să ne furnizezi informații în alte scopuri decât cele menționate, îți vom cere consimțământul și vom folosi acele informații strict pentru atingerea scopului pentru care ele au fost acordate, cu excepția situațiilor în care suntem obligați de lege să procedăm altfel.

Cum distribuim informația:

Nu vom transfera datele personale către terțe părți fără să-ți cerem acordul, decât în situații excepționale, prevăzute de lege (aplicarea legii, a unei reglementări, a unui ordin judecătoresc sau pentru a respecta alte procese legale) sau pentru a răspunde la afirmațiile conform cărora utilizarea Serviciului încalcă un drept al terților.

Dacă Serviciul este transferat unei alte companii sau compania noastră fuzionează sau este achiziționată de către o altă companie, informațiile colectate vor fi transferate către noul proprietar.

Păstrarea informațiilor:

Informațiile colectate vor fi păstrate pentru o perioadă nedeterminată, până când soliciți ca acestea să fie șterse de pe serverul nostru, cu condiția ca scopul pentru care ele au fost colectate să fi fost atins sau anulat la momentul solicitării. Vom putea păstra anumite informații și după rezolvarea solicitării de ștergere, pentru a ține o evidență a interacțiunilor cu clienții noștri sau cu potențialii clienți, în conformitate cu legea aplicabilă, sau pentru alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale sau pentru prevenirea fraudelor. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, care nu te identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile tale:

În funcție de legea care se aplică, poți avea următoarele drepturi:

 • de a accesa și rectifica sau șterge datele tale personale,
 • de a primi o copie a acestora,
 • de a restricționa sau de a te opune procesării active a datelor tale,
 • de a solicita portarea datelor tale personale către o altă entitate,
 • de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ai furnizat pentru a îți prelucra datele,
 • de a depune o plângere la o autoritate statutară,
 • și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poți scrie la variusbranding@gmail.com. Vom răspunde solicitării tale în conformitate cu legislația în vigoare.

Cookie-uri:

Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și despre alegerile tale în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, te rugăm să consulți Politica de cookies.

Securitate:

Securitatea informațiilor tale este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea neautorizată a informațiilor tale sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații pe care ne-o transmiți și o faci pe propriul risc.

Link-uri terțe & folosirea informațiilor de către acestea:

Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de compania noastră. Această Politică de confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale oricărei terțe părți, inclusiv oricărei terțe părți care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link de pe Serviciu. Te sfătuim insistent să revizuiești politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitezi. Nu avem control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii terțe.

Reclamații / Responsabil cu protecția datelor:

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor furnizate, poți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații pe adresa de email: variusbranding@gmail.com. Vom aborda preocupările tale în conformitate cu legislația în vigoare.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram