Profită de reduceri!

Servicii de Creare de Mesaje de Brand

reINVENTEAZĂ-TE. Fii de neuitat! Asta ne dorim pentru tine și pentru afacerea ta. De cele mai multe ori, mesajele de brand reprezintă prima interacțiune dintre un potențial client și afacerea ta. Din acest motiv, noi considerăm că nu ar trebui să le ignori sau să le tratezi cu superficialitate. Realizarea unor mesaje de brand unice și memorabile ar putea fi elementul care să îți ridice afacerea pe noi culmi.

Nu este suficient să te promovezi pe cât mai multe canale. La fel de important, sau poate chiar mai important este ceea ce comunici, și nu neapărat prin cuvinte. Pentru că o frază poate avea unul, două sau mai multe înțelesuri, în funcție de mai mulți factori la care poți să nu te gândești atunci când vrei să transmiți un mesaj publicului tău.

Ce le poți oferi clienților? Cum se compară serviciile sau experiența ta de brand cu cele ale concurenței? Ce obțin clienții de la afacerea ta și nu pot obține nicăieri altundeva?

Mesajele tale de brand ar trebui să răspundă la toate aceste întrebări și la multe altele. Acestea definesc cine este brandul tău și ar trebui să se reflecte în toate, de la descrierile produselor sau serviciilor și până la materialele de marketing. Doar așa vei putea să atragi atenția, să fii convingător și să construiești relații pe termen lung.

Servicii de Creare de Mesaje de Brand

Cui se adresează serviciile noastre de Creare de Mesaje de Brand?

La Varius oferim servicii de creare de mesaje de brand la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Mesajele de brand bine realizate sunt una dintre cele mai bune oportunități pentru a defini în mintea potențialilor clienți cine ești, ce faci și ce ai tu de oferit. Și mai ales, prin realizarea unor mesaje de brand bine gândite, ai ocazia de a răspunde potențialilor clienți la întrebarea "De ce aș avea eu nevoie de tine?".

Dacă ești la început de drum și încă nu te-ai hotărât cum vrei să comunici cu publicul tău țintă, poți avea încredere că te vom îndruma și vom realiza împreună cu tine mesaje de brand care să rezoneze atât cu afacerea ta, cât și cu potențialii tăi clienți.

Dacă ai deja mesajele de brand creionate, dar nu ești mulțumit de felul în care interacționează potențialii clienți cu tine, la Varius îți oferim prețuri corecte pentru a putea schimba această situație prin scrierea de mesaje de brand care să îți aducă rezultatele dorite.

Profita acum de reduceri!

Ce îți oferim?

Dacă vrei să te diferențiezi de ceilalți ai nevoie de o comunicare inteligentă, cu mesaje convingătoare, care să fie unice și să rezoneze atât cu brandul tău, cât și cu publicul țintă. Știm că realizarea unor astfel de mesaje de brand nu este întotdeauna o muncă ușoară.

La Varius nu ducem lipsă de creativitate și de originalitate.

Nici de întrebări pe care ți le vom pune și la care împreună vom găsi răspunsurile potrivite.

Întrebări și răspunsuri legate de mesajele tale de brand

Știm că antreprenorii aflați la început de drum sau care au un buget limitat se simt presați să obțină rezultate rapide. Din această cauză, ei riscă să cadă în mai multe capcane atunci când își creionează mesajele de brand. Ori nu-și cunosc clienții cu adevărat, ori folosesc un limbaj neadecvat sau se concentrează prea mult pe vânzare.

Pentru a evita aceste capcane, ți-am pregătit câteva întrebări cu răspunsuri, dar am păstrat și cel puțin două alte întrebări pe care te așteptăm să le discutăm și să le rezolvăm împreună.

De ce faci ceea ce faci

Dincolo de motivațiile financiare, care este scopul pentru care există afacerea ta și brandul tău?

Deși poate părea ceva banal, răspunsul la această întrebare nu este unul chiar așa simplu de dat. Mai întâi trebuie să răspunzi la mai multe întrebări, cum ar fi "De ce am vrut să îmi deschid afacerea asta?", "Cât de mult contează pentru mine să las o impresie bună și cum aș putea face asta?" și "Care este plusul pe care vreau să îl aduc în viețile altor oameni?".

Prin ce se diferențiază brandul tău de restul lumii

Ai cele mai bune produse? Ai cele mai mici prețuri? Ai cel mai bun raport calitate-preț de pe piață? Rezolvi rapid problemele altor persoane?

Din păcate, aceste lucruri contează prea puțin într-o piață aglomerată. Dacă n-ai inventat ceva nou, nu ești singurul care oferă toate cele de mai sus.

Lumea te va alege pe tine în detrimentul concurenței tale pentru lucrurile prin care ieși în evidență: poate fi metoda prin care lucrezi, poate fi felul în care serviciile tale îi fac pe oameni să se simtă ori poate fi din cauza materialelor produselor tale sau o valoarea extra pe care o oferi clienților.

Cui te adresezi

Cu siguranță nu te poți adresa întregii lumi. Așadar, cum arată clienții tăi ideali?

Află cine sunt aceștia, ce lucruri îi motivează, de unde aleg să își ia informațiile și orice alte trăsături consideri a fi relevante pentru a putea defini cu o exactitate cât mai mare cum arată clienții ideali pentru brandul tău, pentru ca apoi să îți dai seama ce problemă le rezolvă produsele sau serviciile tale.

Care sunt valorile tale

Uneori poate fi mai greu să te diferențiezi de ceilalți, mai ales dacă ești într-o piață aglomerată și te afli la început de drum sau nu ai un buget nelimitat. În acest caz, valorile tale devin cel mai important factor de diferențiere.

Cu alte cuvinte, dacă adopți o poziție fermă și îți asumi lucrurile în care crezi, vei reuși să ieși în evidență și să te diferențiezi de concurență. Iar dacă ai nevoie de îndrumare pentru poziționarea corectă a brandului tău, poți apela cu încredere la serviciile noastre de poziționare a brandului.

Odată asumată o poziție clară, mesajele tale de brand încep să prindă mai ușor la public pentru că, atunci când aperi anumite valori și acționezi în conformitate, inevitabil vei atrage de partea ta alți oameni care au valori similare cu ale tale.

În plus...

Cu siguranță definirea mesajelor de brand este un proces mult mai complex decât credeai. Dar este și un proces extrem de important pentru ca afacerea ta să prospere și numai răspunzând la o serie de întrebări cheie, vei ajunge să pui în cuvinte ceea ce te diferențiază de ceilalți.

Odată definite mesajele de brand, inconsecvența rămâne singurul obstacol în calea succesului iar integrarea coerentă a mesajelor în comunicarea oficială rămâne cel mai important aspect de care trebuie să ții cont. Iar dacă ai nevoie de ajutor să integrezi corect mesajele de brand în comunicare, poți apela cu încredere la serviciile noastre de copywriting & content writing.

Diferențiază-te de ceilalți prin comunicare inteligentă, cu mesaje convingătoare, care să fie unice și să rezoneze atât cu brandul tău, cât și cu publicul țintă.

Poți atrage atenția, să fii convingător și să construiești relații pe termen lung apelând la serviciile noastre de creare de mesaje de brand, cu prețuri începând de la 400€.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Creare de Mesaje de Brand beneficiezi de un discount de 20%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram