Profită de reduceri!

Servicii de Identitate vizuală & Logo design

reINVENTEAZĂ-TE. Fii de neuitat! Asta ne dorim pentru tine și pentru afacerea ta. Primele impresii sunt cruciale, iar procesul de logo design este un pas esențial în stabilirea identității brandului tău.

Logo-ul este simbolul cel mai ușor de recunoscut de către potențialii tăi clienți și pe care aceștia îl pot asocia imediat cu afacerea ta, cu produsele sau serviciile oferite, cu felul în care afacerea ta comunică și rezolvă posibilele neplăceri.

Logo-ul pregătește scena pentru designul de identitate a brandului la scară largă și reprezintă, în esență, o parte semnificativă a identității vizuale, prin care potențialii tăi clienți vor ști imediat la ce să se aștepte cu privire la afacerea ta și la brandul tău.

Pentru că știm cât de complicat este să te faci remarcat în mediul online, mai ales dacă ai un buget limitat, la Varius ne-am stabilit un principiu de la care nu ne abatem: Oferim serviciile noastre la prețuri corecte pentru o afacere aflată la început de drum!

Tu cum ai vrea să te perceapă lumea?

Servicii de identitate vizuală & logo design

Cui se adresează serviciile noastre de Identitate vizuală & Logo design?

La Varius oferim servicii de Identitate vizuală & Logo design la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Indiferent dacă te prezinți în mediul online prin intermediul unui site de prezentare, pe rețelele de socializare sau vinzi produse cu ajutorul unui magazin online, logo-ul reprezintă imaginea brandului tău.

Dacă abia ți-ai înființat firma sau nu ești mulțumit de logo-ul actual, îți recomandăm să te ocupi de (re)construirea identității brand-ului tău și de alegerea unui logo.

Noi te putem ajuta prin crearea unui logo unic, ușor de recunoscut și memorabil, care să reprezinte imaginea brandului tău, în orice mediu ai vrea să-l folosești.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim?

La Varius nu ducem lipsă de creativitate și de originalitate.

În funcție de domeniul de activitate, de publicul țintă, de mesajele de brand, de poziționarea brandului și strategia de brand a afacerii tale, noi îți putem crea acel logo care va rezona în totalitate cu afacerea ta: va fi unic, ușor de recunoscut și memorabil.

Cum lucrăm?

Stabilirea domeniului de activitate

Înainte de a putea începe procesul de creație a logo-ului, vom stabili împreună care este domeniul de activitate și care sunt perspectivele de extindere a acestuia.

Alegerea culorilor și stabilirea nuanțelor

Odată stabilit domeniul de activitate, știind care este publicul țintă și cum arată clientul ideal, vom stabili împreună care este paleta de culori cea mai potrivită și care sunt nuanțele culorilor alese care ar reprezenta cel mai bine brandul tău.

Definirea identității vizuale

Odată alese culorile și nuanțele de culori care ar reprezenta cel mai bine brandul tău, vom stabili împreună care este identitatea vizuală a brandului tău și vom începe procesul de creație a variantelor de logo.

Revizuirea variantelor

În funcție de numărul de variante de logo convenite, îți prezentăm toate variantele propuse care corespund criteriilor stabilite în pașii anteriori.

Dintre ele, tu vei alege varianta pe care o consideri cea mai potrivită pentru afacerea ta și, dacă este nevoie, vom efectua un ultim retuș pentru a perfecționa logo-ul.

Îți livrăm logo-ul

Iar tu te poți apuca de treabă, urcând logo-ul pe site-ul tău de prezentare, pe magazinul tău online sau pe rețelele de socializare unde este prezentă afacerea ta.

Altfel spus, ieși în lume și afișează-te cu "noul tău look".

Sau, dacă dorești să ne ocupăm noi de toate aceste aspecte și nu numai, poți apela cu încredere la serviciile noastre de Social Media Marketing și User Experience.

În plus!

Dacă ne acorzi încrederea și ne alegi pe noi să fim partenerul tău de încredere în mediul online pentru servicii de web design, atunci noi îți oferim un discount de 50% pentru serviciile de creare logo. Promitem să fie unic, ușor de recunoscut și memorabil.

Poți să-i oferi chiar acum brandului tău un nou look apelând la serviciile noastre de identitate vizuală & logo design, cu prețuri începând de la:

  • 20€ / variantă;
  • 150€ / logo finalizat.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Identitate vizuală & logo design beneficiezi de un discount de 25%.

Sau...

Dacă ne alegi pe noi să-ți realizăm site-ul de prezentare sau magazinul online îți oferim un discount de 50% pentru serviciile noastre de Identitate vizuală & logo design.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram