Profită de reduceri!

Despre Varius Branding Agency

Numele meu este Mihai, administratorul firmei Varius Branding Agency SRL, cu sediul în Str. Irisului, nr. 10, Camera 2, sat Ulmi, jud. Giurgiu, nr. de înregistrare J52/41/2023, CUI 47485891, având cod CAEN principal 7022 Activități de consultanță pentru afaceri și management.

Împreună cu Adriana, soția mea, dorim să ajutăm alți antreprenori aflați la început de drum, sau care au un buget limitat pentru promovare, să iasă din anonimat și să se reINVENTEZE. Și știm că cel mai ușor putem face asta prin puterea exemplului.

Astfel am înființat firma și, ținând cont de valorile în care credem, am ales numele Varius să ne reprezinte (divers, diferit, variat, pestriț).

Varius icon

Care sunt valorile în baza cărora am fondat Varius Branding Agency?

Originalitate, creativitate, corectitudine și încredere.

Acestea sunt cele 4 valori care considerăm că ne reprezintă și în baza cărora am decis să înființăm firma Varius Branding Agency.

De ce originalitate

Pentru că nu ne plac imitațiile. Noi considerăm că fiecare afacere este unică în felul ei și ea merită promovată întocmai pentru originalitatea sa.

De ce creativitate

Pentru că ne place să dăm frâu liber imaginației. Și pentru a fi original, aproape întotdeauna este nevoie de un strop de imaginație.

De ce corectitudine

Pentru că nu ne plac nici minciuna, nici jumătățile de adevăr. Noi considerăm că lucrurile ar trebui să funcționeze (și lumea poate progresa) doar bazându-ne pe corectitudine.

De ce încredere

Pentru că în construirea unui brand, cel mai puternic stâlp îl reprezintă încrederea pe care o primești de la oamenii cu care interacționezi. Iar noi ne dorim să fim partenerul tău de încredere în mediul online.

Cum ne-am poziționat cu brandul Varius?

Urmărind problema generalizată a creșterii prețurilor, și implicit a costurilor pentru toate afacerile, am sesizat că cei mai afectați sunt antreprenorii aflați la început de drum, cei care au abandonat ideea unei afaceri din cauza costurilor aferente sunt la fel de afectați și cei care au un buget de promovare limitat și cărora le este frică să îl investească, astfel rămânând în anonimat.

Având oameni cu experiență de peste 10 ani în promovarea online, care s-au adaptat constant schimbărilor din piață (tehnologii, metode de lucru, platforme de promovare, etc.), avem posibilitatea de a reduce costurile fără a afecta în vreun fel calitatea serviciilor oferite.

Pentru că ne dorim să ajutăm antreprenorii să iasă din anonimat, să se reINVENTEZE, la Varius ne-am stabilit un principiu de la care nu ne abatem: oferim serviciile noastre la prețuri corecte pentru o afacere aflată la început de drum!

Identitatea vizuală a brandului Varius

Plecând de la cele 4 valori (originalitate, creativitate, corectitudine și încredere) am ales să exprimăm acest lucru și prin logo-ul nostru, acesta fiind compus din 4 simboluri care să sugereze inițiala numelui brandului (V).

În continuare, realizând schema grafică generală și folosindu-ne de înțelesul cuvântului Varius (divers, diferit, variat, pestriț), am considerat că cel mai bine am putea reprezenta diversitatea folosind cele 4 culori reprezentative în mediul online: albastru, roșu, verde și galben, fiecare având câte două nuanțe, una întunecată și una mai deschisă.

Și cum creativitatea noastră nu ne-a lăsat să ne oprim aici, am ales să folosim câte o culoare pentru fiecare pagină a site-ului. Apoi, pentru că am rămas repede fără culori, am folosit și din combinațiile de culori, luate pe nuanțe, două câte două. Astfel, de la 8 nuanțe, am ajuns la 20, pe care le-am folosit ca fundal de secțiune de început și pentru culoarea butoanelor, pe paginile unde am considerat că nuanța reprezintă cel mai bine serviciul oferit.

Exemplu de alegere:

  • Creare site de prezentare - business - albastru.
  • SEO - organic - verde.
  • Promovare online & Branding - curaj - roșu.
  • Creare magazin online - fericire - galben.

Obiectivele noastre

Obiectivul nostru este de a ajuta cât mai mulți antreprenori să iasă din anonimat și să se reINVENTEZE.

Știm deja de ceva timp că viitorul aparține online-ului, de aceea oferim serviciile noastre de Promovare online & Branding și de Website & Web Design la prețuri corecte pentru o afacere aflată la început de drum!

 

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la sfârșitul anului să te decizi cum vrei să profiți de ele.

(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram