Profită de reduceri!

Servicii de Creare Site de Prezentare și Web Design

Indiferent de domeniul de activitate, afacerea ta are nevoie de un site de prezentare.

Dar ca să ieși din anonimat, ai nevoie nu doar de un site de prezentare care să arate bine, ci de unul care să fie cu adevărat elegant, să poată fi accesat cu ușurință de pe orice dispozitiv, să se încarce cât ai clipi din ochi și să ofere o experiență memorabilă utilizatorilor astfel încât aceștia să se transforme din simpli necunoscuți în partenerii tăi de afaceri.

Din fericire, folosim platforma Wordpress și un builder performant cu ajutorul cărora îți putem livra într-un timp scurt un site de prezentare personalizat brand-ului tău, rapid și ușor de accesat de oricine este conectat la internet, prioritizând îmbunătățirea experienței utilizatorilor și transformarea lor în clienții tăi. Am uitat să menționăm că este și optimizat SEO?

Servicii de Creare site de prezentare

Cui se adresează serviciile noastre de Creare Site de prezentare și Web Design?

La Varius oferim o gamă completă de servicii de creare site de prezentare, la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Cum putem să oferim calitate, dar să avem și prețuri mici?

Foarte simplu: construim site-urile pe platforma Wordpress. Am ales să utilizăm acest Content Management System din două motive esențiale:

  1. Din punctul nostru de vedere, Wordpress este cel mai bun și mai versatil CMS la ora actuală.
  2. Este o platformă gratuită, deci am redus costurile considerabil.

În plus, folosim un builder performant cu ajutorul căruia putem realiza într-un timp scurt site-uri cu design personalizat, rapide și optimizate SEO. Din acest motiv, nu va mai trebui să scoți bani din buzunar pentru a achiziționa o temă premium sau zeci de plugin-uri.

Site-urile pe care le dezvoltăm noi răspund nevoii oricărei afaceri de a fi în pas cu tehnologia actuală și cu mijloacele moderne de comunicare digitală, de a avea o prezență puternică în mediul online și de a se bucura de conversii fără să cheltuiască o avere pe publicitate.

Serviciile noastre se adresează oricărui tip de business cu buget restrâns, de la start-up-uri aflate la început de drum și până la IMM-uri sau afaceri în plină dezvoltare, dar care nu dispun de suficiente fonduri pentru un site de prezentare personalizat și rapid.

Toate proiectele noastre de web design respectă tendințele în materie de creație, bunele practici în domeniu și urmăresc să aducă beneficiarilor o imagine de brand cât mai bună și cât mai multe conversii.

Profită acum de reduceri!

De ce site de prezentare în Wordpress?

Pentru că, din punctul nostru de vedere, Wordpress este cel mai bun și mai versatil CMS la ora actuală.

Wordpress este un Content Management System GRATUIT. De aceea este alegerea perfectă pentru toată lumea, indiferent de bugetul disponibil.
Este ușor de folosit și înțeles. Deși sunt binevenite pentru activitățile mai complexe, nu ai nevoie de cunoștințe de programare pentru a te bucura de interfața pe care o oferă Wordpress.
Este cel mai popular Content Management System la ora actuală. Având o comunitate uriașă, Wordpress este constant actualizat, iar bug-urile sunt eliminate într-un timp scurt, astfel încât toate site-urile să se bucure de un nivel ridicat de securitate.
Există mii de pluginuri pe care le poți folosi pentru a face site-ul să funcționeze exact așa cum dorești. Vrei să se încarce mai rapid? Vrei ca site-ul să își facă backup automat? Vrei să îți optimizați postările de blog pentru rezultatele căutării? Există un plugin (sau cinci) pentru fiecare dorință.
Chiar și cel mai frumos site trebuie să interacționeze perfect cu alte platforme și cu oamenii, astfel încât să poată fi găsit și să faci vânzări. Wordpress este structurat pentru a fi mai ușor de găsit de către motoarele de căutare, iar cu un plugin SEO poți obține rezultate mult mai bune decât cu site-uri pe alte platforme.
În general, temele de Wordpress sunt construite și optimizate pentru a fi accesate mai ușor de către utilizatorii de telefonie mobilă, iar pentru restul temelor există un plugin pentru ca site-ul să funcționeze mai bine pe dispozitivele mobile.
Dacă vrei să vinzi direct de pe site-ul tău, eixstă un plugin și pentru asta. Woo Commerce facilitează vânzarea de produse, descărcări digitale, abonamente și nu numai.
Personalizarea unui site realizat în Wordpress nu este un proces foarte complicat. Deși există multe teme gratuite sau plătite, accesibile oricui, noi îți recomandăm să apelezi la noi cu încredere. Echipa noastră este formată din oameni creativi și competenți, iar cunoștințele de programare ne ajută să transformăm un site banal într-unul cu adevărat unic și memorabil.
Și dacă dorești vreodată să schimbi serviciile de găzduire web, poți migra cu ușurință întregul site WordPress la un nou host, cu mai puțini pași și în mai puțin timp decât ți-ar lua pentru a migra alte site-uri.

Și tu poți ieși din anonimat apelând la serviciile noastre de creare site de prezentare, cu prețuri începând de la:

  • 225€ pentru crearea unui site de tip blog;
  • 350€ pentru un site de prezentare minimalist - maxim 5 pagini (+ mentenanță inclusă pentru 3 luni);
  • 685€ pentru un site de prezentare dinamic - maxim 15 pagini cu slide-uri, animații fundal, animații text, animații poze, animații la scroll, efect parallax, before & after, visual storrytelling și multe altele (+ mentenanță inclusă pentru 6 luni);
  • 790€ pentru un site de prezentare business - fără limită de pagini (+ mentenanță inclusă pentru 12 luni);
  • 135€ / lună pentru mentenanța unui site realizat pe platforma WordPress (actualizări platformă, actualizări module, rezolvare incompatibilități și bug-uri, backup frecvent).

Prețurile sunt valabile în cazul creării site-ului cu ajutorul unui builder. Dacă dorești achiziționarea unei teme în locul personalizării folosind builderul convenit, la prețul temei alese se mai adaugă un cost de 54€ pentru configurarea acesteia.

Achiziționarea domeniului și a găzduirii revin în sarcina ta iar instalarea și configurarea acestora revin în sarcina noastră (dacă nu convenim altfel).

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de creare site de prezentare în Wordpress beneficiezi de un discount de 20%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram