Profită de reduceri!

Servicii de Creare Magazin Online

În ultimii ani, shopping-ul online a luat amploare și din ce în ce mai multe persoane aleg să cumpere cele necesare (și nu numai) din confortul propriei case. Cu ajutorul unui magazin online personalizat brandului tău și tu poți ajunge la un public care devine în fiecare an din ce în ce mai mare.

În anul 2022, românii au făcut cumpărături online în valoare de aproape șapte miliarde de Euro.

Concurența ta este în online deja. Tu ce mai aștepți?

Noi te putem ajuta fără să-ți provocăm o gaură în bugetul și-așa împovărat de toate celelalte cheltuieli!

Folosim platforma Wordpress, plugin-ul WooCommerce pentru a transforma site-ul în magazin online și un builder performant cu ajutorul cărora îți putem livra într-un timp decent un magazin online personalizat brandului tău, rapid și ușor de accesat de oricine este conectat la internet, prioritizând îmbunătățirea experienței utilizatorilor și transformarea lor în clienții tăi. Am uitat să menționăm că este și optimizat SEO?

Servicii de Creare magazin online

Cui se adresează serviciile noastre de Creare Magazin Online?

La Varius oferim o gamă completă de servicii de creare magazin online, la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Fiecare magazin online conceput de noi ține cont de specificul produselor pe care vrei să le vinzi, de piață și de concurență și, nu în ultimul rând, de publicul țintă.

Toate magazinele online cărora le dăm viață sunt optimizate SEO (pachet de bază SEO onPage) și conțin detalii despre produsele comercializate, precum și informații cu privire la modalitățile de plată și livrare sau alte informații necesare funcționării magazinului online în condiții de legalitate, securitate și confidențialitate a datelor.

Cum putem să oferim calitate, dar să avem și prețuri mici?

Foarte simplu: construim magazinele online folosind platforma Wordpress și plugin-ul WooCommerce. Ambele sunt gratuite, deci de ce te-am taxa pentru asta?

În plus, folosim un builder performant cu ajutorul căruia putem realiza într-un timp decent un magazin online rapid, cu design personalizat, iar magazinul este și optimizat SEO. Iar tu nu va mai trebui să scoți bani din buzunar pentru a achiziționa o temă premium sau zeci de plugin-uri.

Magazinele online pe care le dezvoltăm noi răspund nevoii oricărei afaceri de a fi în pas cu tehnologia actuală și cu mijloacele moderne de vânzare online, de a avea o prezență puternică în mediul online și de a se bucura de conversii fără să cheltuiască o avere pe publicitate.

Serviciile noastre se adresează oricărui tip de business cu buget restrâns, de la start-up-uri aflate la început de drum și până la IMM-uri sau afaceri în plină dezvoltare, dar care nu dispun de suficiente fonduri pentru un site de prezentare personalizat și rapid.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim prin serviciile noastre de Creare Magazin Online?

Toate magazinele online pe care le dezvoltăm beneficiază de:

Design responsive, adaptabil la orice tip de dispozitiv

Din ce în ce mai multe persoane caută produse și fac cumpărături de pe dispozitive mobile (smartphone, tabletă, laptop).

Magazinele online realizate de noi includ un comportament responsive. Astfel, magazinul online se va adapta dimensiunilor dispozitivului, fie el monitor desktop, laptop, notebook, tabletă sau smartphone, iar fiecare utilizator, indiferent de dispozitiv, va beneficia de o experiență de shopping completă.

Design personalizat

În viziunea noastră, fiecare afacere reprezintă un brand. De aceea, considerăm că fiecare magazin online trebuie să reflecte unicitatea brand-ului, să iasă în evidență și să rămână în mintea tuturor, nu doar prin produsele oferite, ci și prin design-ul său.

Oricine ajunge în magazinul tău online trebuie respectat, astfel încât să găsească toate informațiile necesare într-un mod simplu și rapid.

Oricine ajunge în magazinul tău online trebuie răsfățat, astfel încât să-i facă plăcere să acceseze conținutul disponibil și să-și dorească să cumpere de la brand-ul tău.

Optimizare SEO OnPage

Nu este suficient ca un magazin online să arate bine. Acesta trebuie să fie și ușor de găsit.

Astfel, prin intermediul pachetului complet de optimizare SEO OnPage* pe care ți-l oferim în mod gratuit pentru că ne acorzi încrederea și ne alegi pe noi, magazinul tău online va putea fi mai ușor de găsit de motoarele de căutare, precum Google sau Bing.

Avem grijă ca titlurile, imaginile, descrierile, conținutul de tip text și link-urile să fie gândite pentru a asigura condițiile necesare, astfel încât magazinul tău online să poată ajunge într-un timp cât mai scurt pe prima pagină în căutările relevante.

*Rezultatele organice depind de mai mulți factori, printre care și vechimea domeniului. Astfel, un magazin online proaspăt creat va avea nevoie de timp pentru a ajunge în topul căutărilor.

Interfață de administrare ușor de utilizat

Pentru că folosim platforma Wordpress, împreună cu plugin-ul WooCommerce, magazinele online realizate și implementate de noi sunt ușor de administrat de proprietarii de magazine online, chiar dacă nu dispun de cunoștințe tehnice avansate.

Știm ce costuri presupune o firmă în proces de dezvoltare. De altfel, știm și că anumite costuri sunt inevitabile. Din fericire, în acest caz nu va fi nevoie să angajezi personal specializat sau să fii nevoit să urmezi cursuri de programare pentru a putea gestiona în cele mai bune condiții magazinul online, interfața de administrare Wordpress/WooCommerce fiind una prietenoasă și ușor de utilizat.

Servicii de administrare și întreținere magazin online

Din păcate, mulți văd doar cifre și uită că în spatele oricărui business încă se află oameni și nu niște roboți. Atâta timp cât omenirea va controla roboții și nu invers, noi vom avea grijă ca fiecare sfat pe care-l oferim să fie conceput ținând cont că lucrăm cu oameni. Și, cum fiecare om este unic în felul său, numele Varius a fost ales special pentru a evidenția că ținem cont de aceste aspecte pe tot parcursul colaborării. 

Și tu poți vinde pe internet apelând la serviciile noastre de creare magazin online, cu prețuri începând de la:

  • 1.250€ pentru un magazin online complet și adăugarea a maxim 50 de produse (+ mentenanță inclusă pentru 6 luni);
  • 135€ / lună pentru mentenanța unui magazin online realizat pe platforma WordPress/WooCommerce (actualizări platformă, actualizări module, rezolvare incompatibilități și bug-uri);
  • 300€ / lună pentru administrarea unui magazin online realizat pe platforma WordPress/WooCommerce (include mentenanță, plus adăugare/modificare poze & texte, în limita a 50 de produse - pentru tot ceea ce este extra vom recalcula proporțional cu nr. acestora).

Prețurile sunt valabile în cazul creării magazinului online cu ajutorul unui builder. Dacă dorești achiziționarea unei teme în locul personalizării folosind builderul convenit, la prețul temei alese se mai adaugă un cost de 81€ pentru configurarea acesteia.

Achiziționarea domeniului și a găzduirii revin în sarcina ta iar instalarea și configurarea acestora revin în sarcina noastră (dacă nu convenim altfel).

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de creare magazin online beneficiezi de un discount de 10%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram