Profită de reduceri!

Servicii de Consultanță în marketing online

reINVENTEAZĂ-TE. Fii de neuitat! Asta ne dorim pentru tine și pentru afacerea ta. Dar asta nu înseamnă că trebuie să investești în marketing online mai mult decât e nevoie.

Aici intervin serviciile de consultanță pe care le oferim la Varius.

Pentru că știm cât de complicat este să te faci remarcat în mediul online, mai ales dacă ai un buget limitat, la Varius ne-am stabilit un principiu de la care nu ne abatem: Oferim serviciile noastre la prețuri corecte pentru o afacere aflată la început de drum!

Asta înseamnă că nu vom încerca să te păcălim să crezi că ai nevoie să investești mai mulți bani decât este cazul pentru promovare în mediul online. Ar fi foarte simplu să-ți spunem că, investind 2.000 Euro în campanii PPC (Pay Per Click), ai avea parte de primii tăi X clienți. Numai că, noi credem că același număr de clienți l-ai obține și cu bani mai puțini, dar investiți inteligent.

Identitatea brandului tău, publicul țintă al afacerii tale, valoarea adăugată de produsele sau serviciile tale, poziționarea în piață, precum și mesajele de brand, toate joacă un rol extrem de important în stabilirea strategiei de marketing, strategie care stă la baza promovării afacerii tale în mediul online.

Dacă ne acorzi încrederea și alegi unul (sau mai multe) dintre serviciile pe care le oferim, consultanța este gratuită pentru fiecare serviciu în parte.

Servicii de consultanță în marketing online

Cui se adresează serviciile noastre de Consultanță în marketing online?

La Varius oferim servicii de Consultanță în marketing online la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

Dacă abia ți-ai înființat firma, vei avea nevoie de minim un site de prezentare. Dacă vrei să vinzi produse pe internet, poate ai nevoie și de un magazin online sau de o colaborare cu un marketplace.

Dacă ai un site cu vechime, există șanse mari ca acesta să fie unul cu design învechit. Chiar dacă vechimea în mediul online reprezintă un atuu în ochii potențialilor clienți, un site învechit nu.

Dacă site-ul tău de prezentare sau magazinul tău online se află la început de drum, probabil ai nevoie de conținut de calitate și de promovare pentru a avea succes. Există mai multe feluri de a te promova în mediul online, iar noi te putem ajuta să alegi varianta cea mai eficientă.

Iar dacă ne acorzi încrederea și alegi unul (sau mai multe) dintre serviciile pe care le oferim, consultanța este gratuită pentru fiecare serviciu în parte.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim prin serviciile noastre de marketing online?

Dacă ne acorzi încrederea și ne alegi pe noi să fim partenerul tău de încredere în mediul online pentru servicii de promovare & branding sau pentru servicii de web design, atunci noi îți oferim consultanța în mod gratuit pentru fiecare serviciu în parte.

Iar dacă ai deja un site sau un magazin online dar nu ești mulțumit de felul în care interacționează potențialii clienți cu tine, la Varius îți oferim prețuri corecte pentru a putea schimba această situație prin scrierea de texte de calitate sau, dacă este nevoie, prin regândirea completă a strategiei de marketing ori prin definirea strategiei de brand și poziționarea corectă în piață.

Cum lucrăm?

Audit

Înainte de a putea trage o concluzie corectă cu privire la necesitățile de promovare în mediul online a afacerii tale, avem nevoie să efectuăm un audit.

Acest pas este necesar pentru a ne pune la curent cu ceea ce firma a întreprins deja, care sunt planurile de viitor și care este publicul țintă al afacerii.

Odată aflate aceste detalii, îți putem oferi soluții concrete de optimizare economică pentru o promovare eficientă în mediul online.

Recomandările noastre

Îți prezentăm concluzia noastră.

De aici, tu decizi ce recomandări vrei să pui în practică:

Toate joacă un rol extrem de important în felul în care este percepută afacerea ta.

Dacă brandul tău nu este definit corect, dacă publicul țintă este ales greșit, dacă felul în care comunici nu este cel mai potrivit, nicio sumă investită în promovare nu-ți va aduce rezultatele dorite.

Rolul nostru este să oprim cheltuirea ineficientă a resurselor afacerii tale, indiferent că vorbim despre bani sau timp. Rolul nostru este să te ajutăm să obții aceleași rezultate în mediul online sau chiar rezultate mai bune, folosind mai puțini bani.

Dacă ne acorzi încrederea și alegi unul (sau mai multe) dintre serviciile pe care le oferim, consultanța este gratuită pentru fiecare serviciu în parte.

Cele mai bune strategii de marketing sunt cele personalizate atât pentru nevoile afacerii tale cât și pentru nevoile potențialilor tăi clienți.

Poți opri chiar acum cheltuirea ineficientă a bugetului de promovare apelând la serviciile noastre de consultanță în marketing online, cu prețuri începând de la 150€.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Consultanță în marketing online beneficiezi de un discount* de până la 100%.
(*dacă în urma recomandărilor noastre vei alege cel puțin unul dintre serviciile oferite de noi)

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram