Profită de reduceri!

Servicii de Branding Personal

Totalitatea percepțiilor pe care oamenii le au despre tine și procesul prin care le comunici celorlalți lucrurile care te fac special, diferit și unic intră în categoria numită branding personal.

Într-o lume în care mediul online poate ridica un brand sau îl poate distruge în câteva clipe, mulți nu dau importanță celui mai volatil factor al oricărui brand: antreprenorii, dar și angajații acestora, reprezintă imaginea afacerii și a brandului pe care vor să îl promoveze. De fiecare dată când oamenii din spatele unui brand postează în social media sau participă la evenimente ori pur și simplu când sunt recunoscuți pe stradă, ei influențează imaginea brandului, în mod pozitiv sau negativ, în funcție de propria imagine.

Noi considerăm că brandingul personal reprezintă baza oricărui brand. Iar pentru a putea construi un brand de succes, această bază trebuie să fie una solidă pentru a îl putea susține. Altfel, baza poate dărâma totul foarte ușor.

Tu cum ai vrea să te perceapă lumea?

 

Servicii de Branding Personal

Cui se adresează serviciile noastre de Branding Personal?

La Varius nu ducem lipsă de obiectivitate, de originalitate și oferim servicii de Branding Personal la prețuri corecte pentru afacerile la început de drum sau care au un buget restrâns.

În funcție de nevoile particulare ale afacerii tale, noi te putem ajuta cu elaborarea unei strategii de branding personal și cu un plan pe termen lung astfel încât imaginea personală să se reflecte în mod pozitiv în percepția asupra afacerii tale și a brandului tău.

Fie că ești un antreprenor la început de drum sau unul cu experiență și cu mulți angajați în subordine, ori un freelancer cu un buget restrâns sau vrei să devii un influencer memorabil, serviciile noastre de branding personal sunt personalizate în funcție de ce aveți tu și afacerea ta nevoie.

Profită acum de reduceri!

Ce îți oferim?

Vrei să te deosebești de concurență? Atunci noi îți recomandăm să îți construiești un brand puternic, unic și memorabil, dar și un branding personal pe măsură.

O imagine bine definită, care să stea la baza afacerii tale, te va ajuta să fii observat de către publicul tău țintă, să te faci remarcat și să te diferențiezi de concurență. Astfel, îți vei crea oportunitatea de a avea un flux mai mare de clienți care rezonează cu tine și cu modul tău de a comunica.

În plus, vei putea reduce substanțial costurile de promovare pe termen lung și vei putea investi în dezvoltarea afacerii.

Noi te putem ajuta să creezi armonie între brandul afacerii tale și brandul tău personal (și al angajaților tăi) prin realizarea unui plan pe termen lung astfel încât imaginea personală să se reflecte în mod pozitiv în percepția asupra afacerii tale și a brandului tău.

Alegerea canalelor de promovare

Brandul personal se contruiește etapă cu etapă.

Pentru a putea fi o imagine pozitivă pentru brandul tău, noi îți recomandăm să fii prezent pe unul sau mai multe canale de promovare relevante pentru domeniul tău de activitate.

Pentru a nu risca stricarea imaginii brandului tău, îți recomandăm să alegi cu atenție canalele de promovare, astfel încât să îți poți pune în valoare brandul personal.

Stilul de comunicare și limbajul potrivit

Îți recomandăm ca stilul de comunicare, precum și limbajul folosit, să fie în ton cu afacerea ta și cu brandul tău.

Astfel vei putea atrage lângă tine întocmai acel public care rezonează atât cu brandul tău personal cât și cu brandul afacerii tale.

Promovare prin articole de blog

Dacă îți place să te exprimi în scris, îți recomandăm să urmezi această pasiune și să îți rezervi un domeniu cu numele tău. Noi te putem ajuta cu crearea un site de prezentare de tip blog, iar tu poți începe să lucrezi la brandingul tău personal, urmându-ți pasiunea.

Astfel, în timp ce te bucuri împreună cu alte persoane de jurnalul tău online, îi vei putea atrage și către afacerea ta, transformându-i în clienți.

Alegerea numelui tău pentru numele de domeniu al blogului îți oferă oportunitatea de a ieși în evidență atunci când cineva îți caută numele pe internet. Iar tu vei putea controla ceea ce îți dorești să știe despre tine prin diversele articole de pe blogul tău.

Promovare prin participarea la evenimente

Când spunem evenimente ne referim la tot ceea ce presupune întâlnirea altor persoane. Altfel spus, networking:

  • Conferințe, evenimente, târguri - pe partea de offline.
  • Grupuri sau forumuri de specialitate, conferințe - pe partea de online.

Fiind prezent în cercurile sociale care te interesează, ai ocazia de a te promova, de a-ți promova brandul personal și de a lega noi relații cu alte persoane, posibili colaboratori, potențiali clienți sau chiar, de ce nu, noi prieteni.

Brandingul personal reprezintă baza oricărui brand. Iar pentru a putea construi un brand de succes, această bază trebuie să fie una solidă pentru a îl putea susține.

Oferă-i brandului tău o bază solidă apelând la serviciile noastre de branding personal, cu prețuri începând de la 450€.

Profită acum de reduceri!

Rezervă-ți acum un loc în programul nostru de *reduceri și ai timp până la 30.06.2024 să te decizi cum vrei să profiți de ele.
(*Te înscrii o singură dată și beneficiezi de toate reducerile noastre)

Pentru serviciile de Branding personal beneficiezi de un discount de până la 50%.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI INTRI AUTOMAT ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE REDUCERI!

Consimțământ *

Promitem să nu facem spam!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram